суботу, 16 січня 2016 р.

Улюблена геометрична фігура і твій характер

Перед тобою п'ять геометричних фігур. Вибери з них ту, яка тобі найбільше подобається. Вибрав? Тоді читай про себе!



КВАДРАТ. Ти людина працьовита, старанна. Будь-яку справу доводиш до кінця. Любиш порядок: всі речі мають бути на своїх місцях. Але іноді ти надміру прискіпливий  до інших.


 ПРЯМОКУТНИК. Ти цікава і допитлива людина. Легко можеш засвоювати  нові знання. Взагалі полюбляєш усе нове. Проте іноді ти не знаєш, чого тобі хочеться більше, не можеш вибрати головне.

ТРИКУТНИК. Ти людина цілеспрямована. Тебе важко стримати на шляху до мети. Полюбляєш командувати іншими, але можеш несподівано розгубитися, якщо верховодити схоче інший.

КОЛО. Ти доброзичлива людина. Любиш допомагати іншим, хвилюєшся за них. Звичайно, твоє співчуття допомагає, але краще подумай, як допомогти товаришеві не тільки словом, а й ділом.


 ЗИГЗАГ. Ти вигадник: усякі твої вигадки так і сиплються з тебе. Але не завжди вони корисні й дотепні. Та й твою поведінку нелегко передбачити: хто зна, що ти зараз утнеш.
А тепер, коли ти знаєш про достоїнства і недоліки власного характеру, задумайся, як хороші його риси підсилити, а поганих – позбутися.

Немає коментарів:

Дописати коментар