середу, 25 травня 2016 р.

Поріг тесту ЗНО

Поріг тесту ЗНО з української мови склав 23 тестових бали

25 травня експертна комісія Українського центру оцінювання якості освіти встановила поріг "склав/не склав" для тесту зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, який у 2016 році дорівнюватиме 23 тестовим балам. Відповідне рішення комісії було прийняте під час засідання, що відбулося у Міністерстві освіти і науки.
Читай далі...

Поріг тесту ЗНО з математики склав 9 тестових балів

25 травня експертна комісія Українського центру оцінювання якості освіти встановила поріг "склав/не склав" для зовнішнього незалежного оцінювання з математики, який у 2016 році дорівнюватиме 9 тестовим балам. Відповідне рішення комісії було прийняте під час засідання, що відбулося у Міністерстві освіти і науки.

Усі учасники тестування, результат яких дорівнює або є вищим за визначений поріг, матимуть можливість використати отримані результати під час участі у цьогорічній вступній кампанії до вищих навчальних закладів.
Читай далі...

Поріг тесту ЗНО з історії України склав 25 балів

25 травня експертна комісія Українського центру оцінювання якості освіти встановила поріг "склав/не склав" для тесту зовнішнього незалежного оцінювання з історії України, який у 2016 році дорівнюватиме 25 тестовим балам. Відповідне рішення комісії було прийняте під час засідання, що відбулося у Міністерстві освіти і науки.
Читай далі...

Немає коментарів:

Дописати коментар